Open Brasschaat 2023

Eindelijk na paar jaar afwezigheid is er terug een Open Brasschaat. We gaan jullie terug verwelkomen van 19 augustus tot en met 27 augustus.

Geen Open Brasschaat 2021

Het organisatiecomité heeft besloten dat er in de zomer van 2021 géén Brasschaat Open zal plaatsvinden. De regelgeving in verband met Covid-19 en de daarbij behorende onzekerheden maken het onmogelijk… Lees verder »

Open Brasschaat 2020 afgelast

De coronacrisis heeft verstrekkende gevolgen voor de gehele samenleving en daarmee ook voor de schaakwereld. Het laten doorgaan van het Open Brasschaat 2020 is in onze ogen niet meer verantwoord. Het zou indruisen tegen de… Lees verder »

Dardha soeverein naar titel

Met twee solide remises in de slotronden heeft FM Daniel Dardha de aanval van de ratingfavorieten overtuigend weerstaan. Zeven overwinningen, twee remises, geen nederlaag en een tpr van 2547. Het… Lees verder »

Attentie!!!

Dienstmededelingen: *Ronde 9 start om 12:00u, let op! *De prijsuitreiking is voorzien om 18:00u *Gevonden voorwerpen zijn afgegeven aan de bar, bij Bernadette. Tevens zal Philippe Vukojevic aanwezig zijn met… Lees verder »