Geen Open Brasschaat 2021

Het organisatiecomité heeft besloten dat er in de zomer van 2021 géén Brasschaat Open zal plaatsvinden. De regelgeving in verband met Covid-19 en de daarbij behorende onzekerheden maken het onmogelijk… Lees verder »

Open Brasschaat 2020 afgelast

De coronacrisis heeft verstrekkende gevolgen voor de gehele samenleving en daarmee ook voor de schaakwereld. Het laten doorgaan van het Open Brasschaat 2020 is in onze ogen niet meer verantwoord. Het zou indruisen tegen de… Lees verder »

Dardha soeverein naar titel

Met twee solide remises in de slotronden heeft FM Daniel Dardha de aanval van de ratingfavorieten overtuigend weerstaan. Zeven overwinningen, twee remises, geen nederlaag en een tpr van 2547. Het… Lees verder »

Attentie!!!

Dienstmededelingen: *Ronde 9 start om 12:00u, let op! *De prijsuitreiking is voorzien om 18:00u *Gevonden voorwerpen zijn afgegeven aan de bar, bij Bernadette. Tevens zal Philippe Vukojevic aanwezig zijn met… Lees verder »

Dardha maakt het verschil

(Door Henk Jan Beukema) De kersverse Belgisch kampioen Daniel Dardha laat zich deze week in Brasschaat wederom van zijn beste kant zien. Hij won vrijdag al het blitztoernooi. En heeft… Lees verder »